English   

 Фирма “Илина” е създадена през 1992 г. Дейността и е специализирана в областта на слънцезащитните изделия и системи, а именно всички видове щори и сенници.
 
 От 2003 година фирмата прибавя към своята дейност производство и продажба на Алуминиева и ПВЦ дограма. Производствената дейност се извършва на територията на град Плевен в собствен цех, оборудван според изискванията на Европейския съюз – производство на качествен и надежден продукт.

 Фирмата разполага с три търговски обекта Шоурум, два от които  на територията на гр. Плевен и трети на територията на  гр. Горна Оряховица, който отвори врати на 04.03.2009г. В магазините на “Илина” клиента се чувства удобно, получава компетентна информация и разценки на желаната услуга и стока. Хората на Плевен познават фирмата като място където могат да получат внимание и качество. В морето на безброй предложения в този бранш за нас е важно да пазим доброто си име и да бъдем актуални на пазара като следваме желанията и търсенето на нашите клиенти.

 В резултат на постоянния стремеж на младият и амбициозен екип към постигане на най-високо качество при производството на щори и дограма на 17.12.2008 г. фирма “Илина” беше успешно сертифицирана по системата за управление на качеството съгласно международния стандарт ISO 9001:2000

 Настоящи услуги предлагани от „ИЛИНА” ООД:

     • Търговия, производство и монтаж на алуминиева и ПВЦ дограма;
    
     • Oкачени фасади;

     • Tърговия и монтаж на всички видове щори;

     • Mонтаж на тенти и сенници;

     • Mонтаж на алуминиеви композитни панели „Еталбонд”;

     • Mонтаж на гаражни врати и охранителни рoлетки.

                                                                                      
                                                                                 

 Ние в “ИЛИНА” твърдо вярваме, че служителите ни са нашия най-ценен актив . Чрез тяхната упорита работа и посвещаване, те задават високите стандарти за качество в “ИЛИНА”.

 Нашият екипен подход насърчава формирането на колегиална среда, която приветства и поощрява креaтивността, различията и разнообразието. Затова смятаме, че е особено важно да
привличаме, задържаме и развиваме нашите служители, като им предоставяме подходящи условия за работа и възможности за усъвършенстване и развитие.

“ИЛИНА” подпомага спортен клуб по ориентиране Brown Team
www.brownteam.org